2n Esmorzar Socis AEPIC - 24 de maig de 2024

maig 14, 2024

AEPIC ORGANITZA  EL SEGON ESMORZAR DE  SOCIS

L’objectiu de la trobada és la de fomentar el networking, els contactes i la coneixença entre les empreses del mateix polígon.

L’AEPIC (associació d’ empreses del Polígon Industrial les Comes) ha organitzat, pel proper dia 24 de maig, una segona trobada de socis que tindrà lloc  a la seu de Servisimó, c. Alemanya, 17 del Polígon Industrial Les Comes.  Es tracta d’una trobada informal, en format esmorzar  obert a totes les empreses que estiguin ubicades al polígon.

La trobada  també comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament d’ Igualada perquè qui vulgui, pugui compartir les seves necessitats o demandes.

Aquesta ja es la segona edició d’ aquest esdeveniment. La primera es va celebrar el passat mes de novembre i va comptar amb  l’ assistència d’ una trentena de persones.  Enguany aquest acte comptarà amb la col·laboració de les empreses Servisimó,  Meritem i Vending Martinez.

L’objectiu d’ aquestes trobades és el de fomentar la coneixença, l’intercanvi d’ opinions i el contacte entre els empresaris i empresàries que tenen situada l'empresa al polígon Industrial Les Comes.

Qui vulgui participar-hi pot enviar un mail confirmant assistència  a aepic@aepic.org

Col.laboren:

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram