Des de l’Associació d’empreses del Polígon Industrial les Comes treballem per la millora de l’estat de conservació del polígon.

Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes

El Polígon Industrial Les Comes, localitzat a Igualada (província de Barcelona) és la principal zona industrial del municipi situada en un dels eixos viaris més importants de Catalunya, l'autovia A-2 que uneix França amb Barcelona i Madrid i la C-37 que connecta Manresa amb Vilanova i la Geltrú, que ens apropa amb el mar i al port de Vilanova.

Amb una extensió de sòl industrial de 1.089.843 m2 , actualment compta amb un total de 320 empreses que hi desenvolupen la seva activitat industrial amb representació de tots els sectors econòmics: automoció, tèxtil, alimentari, paperer, gràfiques, construcció, formació, curtits, productes químics, serveis,..

Qui som?

L’ AEPIC , és una iniciativa sorgida del sector empresarial del Polígon Industrial Les Comes davant la inquietud d’ un grup d’ empresaris per la millora del seu estat general de conservació i per aconseguir un entorn adequat i agradable per a treballar-hi.

L’ Associació, és una entitat sense ànim de lucre, integrada per les empreses ubicades al Polígon Industrial de les Comes i que voluntàriament en vulguin formar part. L’Associació es troba inscrita en la secció 1a del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya en data 19 d’ octubre de 2017.

Que fem?

El nostre objectiu és el d’aconseguir un Polígon Industrial ordenat, net, amb els serveis necessaris pel benestar dels seus usuaris i el correcte funcionament de les empreses.

L’AEPIC té com a objectiu ser un únic òrgan de representació, per a realitzar tota mena d’activitats, que comportin el foment, desenvolupament, conservació i millora del polígon, la satisfacció de les necessitats generals i l’assoliment de les aspiracions dels associats, esdevenint l’interlocutor preferent davant de les administracions i d’altres agents públics i privats que intervenen d’alguna forma en el desenvolupament de l’activitat en el polígon.

Què volem

Contribuir a millorar l’estat de conservació del polígon industrial de Les Comes per tal d’assolir una millor gestió de les infraestructures i serveis que afectin al polígon.
Portar a terme actuacions per tal que el polígon industrial sigui font de riquesa i benestar.

Informar i assessorar als seus associats en tot allò que tingui a veure amb el Polígon.
Canalitzar les demandes i necessitats dels usuaris del Polígon les Comes , en qüestions com la neteja, la seguretat, la senyalització , les voreres o la mobilitat entre d’altres.
Fomentar la relació de bon veïnatge entre empreses, empresaris i propietaris.
Ser un lobby de pressió independent davant de l’administració actuant com un ens únic per defendre els interessos dels associats.

Com en puc formar part?

Estem convençuts que la transformació del polígon serà possible gràcies a totes les empreses que ens doneu suport.

Si tens una empresa, siguis propietari o llogater i està ubicada al Polígon Industrial Les Comes contacta amb nosaltres
Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram