AEPIC CONSOLIDA LA TROBADA DE SOCIS

juny 13, 2024

L’objectiu de la trobada és la de fomentar el networking, els contactes i la coneixença entre les empreses del mateix polígon

El  divendres 24 de maig  l’associació d’empreses del Polígon  Les Comes va celebrar una nova trobada de socis  que  va tenir lloc al concessionari Servisimó  ubicat en el mateix polígon.

L’acte va aplegar una  quarantena de persones empresaris i empresàries representants de diferents sectors econòmics del polígon. En l’acte també hi van ser presents l’Alcalde Marc Castells  acompanyat dels regidors Montse Duch,  Miquel Vives i Jordi Marcé.

El president d’ AEPIC, Joan Mateu,  va agrair als assistents  la seva presència i va fer un repàs dels projectes que s’han dut a terme recentment  com ara la posada en marxa de la comunitat energètica  un projecte molt rellevant  que ha de ser pioner a Catalunya, també  va destacar  la consolidació del transport a demanda,  i la millora del polígon amb les recents obres que s’han realitzat a través del Pla de Modernització del Polígon.

L’objectiu de l’esdeveniment  era el de promoure la relació entre les empreses del polígon, fomentar el negoci i  també donar la oportunitat a tots els presents de poder plantejar les seves demandes  i inquietuds als representants de l’Ajuntament d’ Igualada.

L’acte va comptar amb el patrocini de Servisimó, l’empresa Meritem i  Vending Martinez. El proper mes de novembre tindrà lloc una nova trobada que ja s’anunciarà oportunament.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram