Assemblea general de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes (AEPIC) 

novembre 26, 2021

El  dia 25 de novembre de 2021 va tenir lloc l’ Assemblea General d’ AEPIC.

En  l’ assemblea es va fer un  resum de les accions realitzades  el 2021 i les propostes de cara el 2022. De l’any en curs es va  destacar la contractació un prospector que  va realitzar tasques comercials durant uns mesos. Actualment l’associació compta amb  134  empreses associades.

També es va comentar la situació  de les obres al polígon industrial Les Comes:  Mateu després d’ explicar la situació actual de les obres  va informar que en un màxim de 10 anys estarà fet tot el Polígon.  

En relació al projecte seguretat al Polígon Industrials Les Comes, el  President   va explicar que després de les peticions fetes a l’Ajuntament, s’ instal·laran càmeres de seguretat en diversos punts del mateix. Per aquest motiu   no es tirarà endavant el tema de la contractació de la seguretat privada que s’havia plantejat des de feia un temps.

També es va informar  de l’adhesió d’ AEPIC  a la Unió de Polígons Industrials de Catalunya ( UPIC). La UPIC és un Associació d’associacions, sense ànim de lucre, vertebrada arreu de Catalunya, dedicada a la defensa dels interessos de les àrees industrials del país, amb l’objectiu que les associacions empresarials i totes les empreses que en formen part desenvolupin la seva activitat industrial en les millors condicions.  

Mateu també va donar compte de les gestions fetes amb l’ Ajuntament per instal·lar desfibril·ladors al  Polígon Industrial . Al mateix temps  s’ han fet gestions amb Cardiosos per establir un possible Conveni de Col·laboració.

El President va explicar que des d’ AEPIC  seguim mantenint les reunions periòdiques  amb l’Ajuntament  en relació al tema del manteniment i fer-los arribar les queixes i suggeriments  que ens fan arribar els associats i associades.  

També es va comentar la posada en marxa del transport públic a demanda. Des d’ AEPIC  s’ ha donat suport a aquesta iniciativa i s’ han ofert bonus i descomptes per les empreses i els usuaris.

En el transcurs de la reunió es va recordar que existeix la  web d’intercanvi de productes   per donar-li un ús als productes que no s’ utilitzin  i donar-los una segona vida. També es va informar del programa exclusiu gratuït per reduir els costos energètics i de la signatura de l’acord de col·laboració amb CGM per oferir un servei de deixalleria de proximitat.

En la mateixa Assemblea es van fer les eleccions a la nova Junta directiva que va quedar conformada per les següents persones. Joan Mateu, Carles Margets, Paula Arias, Xavier Bustos, José Luis Torres, Rosa Ma. Joan , Francesc Pua i Josep M.Companys. 

En l’Assemblea també es va donar compte de l’estat de comptes del 2021  i pressupost pel 2022 que es va aprovar per  unanimitat

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

Centre de preferències de privadesa

Necessari

Advertising

Analytics

_ga, gid, 1P_JAR

Other

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram