Càmeres de videovigilància al Polígon Les Comes

gener 25, 2022

El passat mes de gener l’ Ajuntament d’ Igualada va instal·lar  les primeres càmeres de videovigilància i trànsit ubicades en diversos punts de la ciutat. 

Aquestes càmeres són les primeres d’un total de vint dispositius que s’instal·laran properament en entrades, sortides i zones de gran trànsit de persones i vehicles dins del projecte d’ampliació i modernització de la seguretat d’Igualada.

De les 5 càmeres instal·lades, quatre s’han ubicat en diverses entrades de la ciutat: a la zona ponent,  a la zona llevant, a la carretera de les Maioles,  a l’ accés al polígon de Les Comes des de l’entrada 555 de l’autovia i la cinquena s’ha col·locat a l’encreuament entre els carrers de Gran Bretanya i d’Itàlia.  L’òrgan encarregat de la gestió, gravació i la custodia de les imatges, serà la policia Local d’Igualada “garantint els drets i la privacitat de dades de tothom” segons un comunicat municipal.

La regidora de l’Ajuntament d’ Igualada Carlota Carner  i el regidor  Miquel Vives  es van reunir amb el  president de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial de Les Comes (AEPIC), Joan Mateu, per  informar-lo  de l’avenç d’aquest projecte i de la  ubicació de  la resta de càmeres  que s’ instal·laran  properament al Polígon Industrial.

Aquesta és una reivindicació llargament reclamada per  l’ Associació d’ empreses del Polígon Industrial les Comes  amb l’ objectiu de millorar la seguretat del usuaris i  les  empreses  de la zona.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram