Es crea l'Associació d’empreses del Polígon Industrial les Comes AEPIC

octubre 15, 2017

Un grup d’empresaris de les Comes ha promogut la creació  de l’Associació d’ Empreses del Polígon Industrial les Comes amb l’ objectiu de millorar l’estat de conservació del polígon.

Potenciar i conservar el Polígon Empresarial de les Comes ha estat el detonant per la creació de l’Associació d’ Empreses del Polígon Industrial les Comes recentment constituïda  a iniciativa d’ alguns empresaris de la zona. L’ associació ha comptat des d’ un principi  amb el recolzament i suport de la Unió Empresarial de l’Anoia que ja compta amb una llarga experiència dinamitzant el teixit empresarial del territori.

El passar dia 26 d’ octubre l’Associació  va realitzar la seva primera Assemblea general on  el seu President, Joan Mateu,  acompanyat per alguns membres de Junta va  presentar l’ entitat davant els empresaris i va explicar els seus objectius d’ entre els quals destaca el de contribuir a millorar l’estat de conservació del polígon industrial de Les Comes, constituir-se com un interlocutor amb les administracions i el de  fomentar la relació  i  la col·laboració entre les empreses.

Mateu va demanar als assistents, que presentessin les seves demandes i necessitats en relació al Polígon industrial de les Comes. Les qüestions relacionades amb la neteja, la seguretat,  la senyalització, les voreres o la mobilitat de la zona són els principals temes que van sorgir en la reunió, unes demanda que  l’ AEPIC canalitzarà   amb la Diputació de Barcelona per tal de beneficiar-se de les subvencions per a la millora dels polígons industrials  impulsat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. 

L’ Associació resta obert a la participació de totes les empreses que es troben ubicades al Polígon, per a contactar-hi podeu fer-ho a través del mail aepic@aepic.org

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram