L’AEPIC es reuneix amb la gerent del Polígon de Bufalvent

juny 8, 2019

Joan Mateu, president de l’Associació d’ empreses del Polígon Industrial Les Comes juntament amb la vocal de la Junta  Paula Arias   es va reunir amb la gerent de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent de Manresa, Montserrat Ambròs

L’objectiu de la trobada era  el de conèixer les accions i tasques que està portant a terme aquesta associació,  establir lligams i possibles col·laboracions futures.

El Polígon de Bufalvent es un exemple a seguir en altres polígons de Catalunya , ja que les empreses que desenvolupen la seva activitat a Bufalvent i que formen l’Associació s’han anat adaptant a la nova era tecnològica, millorant en els processos i sistemes de producció i organització. 

El polígon en el llarg dels seus 40 anys d’història s’ha anat transformant a mida que s’ha anat ocupant, alhora que s’ha anat planificant la construcció de les industries s’ha reservat espais per a serveis i de zones verdes.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

Centre de preferències de privadesa

Necessari

Advertising

Analytics

_ga, gid, 1P_JAR

Other

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram