L’AEPIC informa als seus associats sobre el Pla de Modernització del polígon Les Comes

octubre 20, 2018

Ara fa un  any es va constituir  l’ Associació de d’empreses del Polígon Industrial les Comes. Un dels objectius de la creació de l’associació va ser el de  la millorar l’estat del Polígon  Industrial  ja que amb el pas dels anys s’ha anat deteriorant i calia una actuació immediata.

Des del primer  moment vàrem començar a treballar colze a colze  amb l’ Ajuntament d’ Igualada per tal d’ optar a  les subvencions  de  la Diputació  de Barcelona, en el marc del programa complementari  de Modernització  de Polígons.  

Aquest projecte comportarà   una inversió, en una primera fase, de 2 milions d’ euros. La millora del polígon es preveu realitzar- la en diferents fases. 

En aquesta primera fase es prioritzarà l'enllumenat i  la senyalització, i també la mobilitat amb la creació de més places d’ aparcament  i el canvi a  sentit únic de dos dels seus carrers principals Alemanya  i Gran Bretanya.

  • Es substituirà tot l’enllumenat  del Polígon Industrial per Leds, això implicarà que s’ alliberi potència 
  • S’ eliminen el 50% d’ arbres del Polígon 
  • Tots els carrers tindran carril bici
  • Es guanyen 400 places d’ aparcament 
  • Les obres de la primera fase duraran uns dos anys i la segona fase es realitzarà  en 5 o 6 anys vista 

Això ha estat realitat gràcies  a la gestió conjunta  de l’ Ajuntament d’ Igualada i l’Associació d’ Empresaris del Polígon Industrial les Comes que vam haver d’ assumir el compromís de fer una aportació econòmica per a millorar les possibilitats que la subvenció fos aprovada.

Estem convençuts que la transformació del polígon serà possible gràcies a totes les empreses que ens doneu suport, la inversió prevista beneficiarà a  tots els usuaris i  per aquest motiu esperem que tots aquells que encara no formeu part de l’entitat ben aviat ens doneu el vostre suport. 

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram