Manteniment polígon - reunions periòdiques d’AEPIC amb l’Ajuntament d’Igualada

febrer 11, 2022

El passat 1 de febrer  el President d’ AEPIC es van reunir amb el regidor de sostenibilitat i mobilitat  de l’Ajuntament d’ Igualada, Miquel Vives, per tractar el tema del manteniment del Polígon. Des d’ AEPIC es van traslladar els temes i inquietuds que ens heu fet arribar els socis  els darrers dies. 

En la reunió també es va tractar el tema de les obres  de la segona fase del Parc central d’ Igualada i la petició ( per part d’ AEPIC) perquè el C. Itàlia sigui de doble sentit en  tot el carrer  i no només en el seu tram final.

El Regidor va informar de la recent instal·lació de càmeres  de videovigilància a les entrades del Polígon Industrial  d’ Igualada tal i com ja vam comunicar en el seu moment. Pel que fa al Clic Bus, el servei  estarà  garantit per tot aquest 2022.

Des d’ AEPIC us  animem a que ens traslladeu les vostres propostes  per millorar el polígon i també que en el cas que us trobeu amb algun incident ens ho comuniqueu.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram