S’anuncia la 4a fase de modernització del Polígon Industrial Les Comes per a l’any vinent

desembre 18, 2023

Dins el projecte de modernització integral del Polígon Industrial Les Comes, l’Ajuntament d’Igualada començarà el 2024 la quarta fase del projecte, tal com  va anunciar Marc Castells en roda de premsa acompanyat del president de l’AEPIC, Joan Mateu  i  altres empresaris del Polígon.

Aquesta fase consistirà en la remodelació de la vorera de la part industrial de l’avinguda d’Europa entre els carrers dels Països Baixos i d’Alemanya i tindrà un cost de 700.000 euros, finançats per la Diputació de Barcelona.

La quarta fase que és realitzarà l’any 2024 i tindrà una durada de 4 a 6 mesos.

El Pla de Modernització  del Polígon es va iniciar el 2020 amb la remodelació dels carrers d’Alemanya i de Gran Bretanya, entre l’Avinguda Europa i el carrer França, i un tram del carrer d’Itàlia. Les actuacions van suposar una ampliació de les voreres, nou enllumenat i nou asfalt de calçada, entre d’altres.

La segona fase va arribar un any més tard, seguint el patró de les obres del 2020, aquesta vegada arranjant el carrer Luxemburg i un altre tram d’Itàlia. I el 2021 es va construir una nova rotonda de dos carrils a la confluència entre l’avinguda d’Europa i el carrer de Dinamarca, amb l’objectiu de millorar la mobilitat i ordenar la circulació d’aquesta cruïlla. La rotonda va permetre agilitzar a aquesta entrada del polígon el trànsit provinent de l’A2 i d’Òdena.

La tercera fase de modernització del polígon industrial de Les Comes es va executar l’any 2022 amb les obres de millora de la vorera nord de l’avinguda d’Europa entre els carrers Irlanda i Dinamarca.

El president de l’AEPIC, Joan Mateu,  va manifestar la seva satisfacció ja que en 15 dies porten al polígon d’Igualada 1.300.000€ per la creació de la comunitat energètica i ara, les millores les polígon. Mateu va agrair a l’Ajuntament d’Igualada i en especial al seu alcalde la recerca d’aquest finançament sense perjudicar les arques municipals i el seu compromís en la millora del polígon.

Per la seva banda l’alcalde d’ Igualada, Marc Castells  va agrair la col·laboració de l’AEPIC. 

La inversió total que s’ha fet en la modernització del polígon fins ara és de 3’3 milions d’euros, 1’7 d’aquests han estat finançats per la Diputació de Barcelona.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram