S’INICIA LA DIAGNOSI PER IMPLANTAR UNA COMUNITAT ENERGÈTICA AL  POLÍGON LES COMES

gener 3, 2023

Tal i com ja us vam comunicar oportunament,  el passat mes de novembre va tenir lloc una reunió  per informar-vos d’un  projecte que estem portant a terme per la possible implementació de Comunitats Energètiques Locals (CEL) al polígon Industrial  Les Comes.

Un cop realitzada aquesta primera sessió de presentació, alguns socis i sòcies ens varen  manifestar   el seu interès en participar en aquest projecte  i  per aquest motiu ja estan col·laborant amb les consultores encarregades de fer la diagnosi que són KM0 i Aquatec.

Aquest mes de gener la consultora ja farà les primeres visites a les empreses  i a finals de gener ja  tindrem a punt un primer informe de la diagnosi.

Aquesta és una molt bona oportunitat  per les empreses  ja que els beneficis son, d’una banda, ambientals, a través de la reducció d’emissions de gasos d’efecte  hivernacle i per l’altre econòmics  degut a la  reducció de la despesa energètica  que repercuteix en un benefici econòmic a les empreses.

Si esteu interessats en formar part del projecte  podeu posar-vos  en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic aepic@aepic.org o al telèfon 938052292

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram