Sobre la campanya contenidors i manual de bones pràctiques

novembre 10, 2019

L’Associació del polígon de Les Comes s’ha adherit a la campanya de les bones pràctiques “A l’empresa com a casa” i a l’acció “A la feina separem”

Diverses empreses d’AEPIC han participat de la campanya de dotació de contenidors per tal de separar correctament les fraccions de paper i envasos a nivell de despatxos i oficines. L’acció “A la feina separem” forma part de la campanya impulsada per la Unió Empresarial de l’Anoia aquest mes de novembre en motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. AEPIC ha participat d’aquesta iniciativa a través dels contenidors de separació així com també  de la campanya “A l’empresa com a casa” fent arribar el manual de bones pràctiques als associats per tal que puguin incorporar, en l’estratègia empresarial, mesures d’estalvi i prevenció.

Aquestes dues campanyes, nascudes en el sí del grup Economia Circular de la UEA en el que l’AEPIC ha participat en diverses ocasions, té com a finalitat ajudar a les empreses de la comarca, i per tant també del Polígon, a aplicar mesures per reduir la generació de residus així com per millorar la seva pràctica empresarial en l’àmbit mediambiental i de sostenibilitat.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram