Taula d’economia circular per Les Comes

novembre 5, 2018

Aquest mes de novembre ha tingut lloc una taula de treball a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia que ha permès a les empreses d’AEPIC compartir inquietuds i necessitats en matèria de medi ambient. L’objectiu de la sessió era treballar conjuntament per poder trobar possibles sinergies, dubtes, problemes o propostes a les quals es pugin posar una solució o una nova oportunitat de negoci.

Així doncs, primer es va generar un debat per conèixer les inquietuds dels assistents en referència a l’economia circular i la revolució 4.0, dos àmbits transversals que estan començant a afectar i encara afectaran més els models de negoci, també a la comarca.

Després de les aportacions individuals es va repartir als assistents en petits grups de treball i van desenvolupar un possible projecte que requerís la vinculació de les seves empreses on l’aposta fos l’estalvi, l’eficiència, la millora d’un procés o la reconversió d’un recurs. Es van treballar 4 projectes d’àmbits tan diversos com l’aprofitament de la calor, la depuració d’aigües industrials,  els pneumàtics en desús o la comunicació mitjançant noves tecnologies.

La voluntat és poder realitzar una nova trobada amb empreses del polígon part al de posar en comú residus i materials que pugin tenir una nova sortida en possibles projectes de simbiosi industrial.

Amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada
© Copyright  AEPIC - Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram